Reacties na de topper

MAANDAG, 16 MEI 2005, 14:48 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Na de topper tussen Anderlecht en Brugge kwamen er enkele ontgoochelde reacties binnen vanuit het paars-witte kamp. Yves Vanderhaeghe en Anthony Vanden Borre gaven een woordje uitleg...


Vanden Borre: "We probeerden goed voetbal te brengen, maar dat was niet gemakkelijk gezien de spelomstandigheden en de staat van het terrein. Brugge probeerde het spel kapot te maken, maar toch wil ik ze ook feliciteren voor hun goede eerste helft. We hebben ons Champions League ticket nu binnen, maar we wilden ook de titel. Spijtig..."

Yves Vanderhaeghe: "In de eerste helft speelden we onder ons niveau, maar over heel de match gezien hadden wij wel de beste kansen. Daarom ben ik een beetje teleurgesteld met het resultaat. De tegengoals waren te vermijden. We zagen wel dat Brugge schrik had en achteruit kroop in de tweede helft. Eén keer dacht ik dat ik scoorde, maar de bal ging net over. Toch is het nog een groot succes dat we de titelstrijd nog zo lang hebben kunnen rekken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.