Anderlecht volgt Ergys Kaçe

DONDERDAG, 10 OKTOBER 2013, 18:29 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zou interesse tonen in Ergys Kaçe (20), een Albanese middenvelder onder contract bij PAOK Thessaloniki. Paars-wit zal met een delegatie aanwezig zijn in de tribunes tijdens de interland Albanië - Zwitserland van morgen.


Ook enkele Franse clubs en Werder Bremen tonen interesse in hem. Hij mag alvast op zoek naar een nieuwe club nadat PAOK besliste de speler de laan uit te sturen doordat hij een foto van zichzelf poste waarop hij een t-shirt van het UCK draagt.

PAOK vond het niet kunnen dat een speler een "terroristische organisatie" steunt waardoor hij op zoek mag naar een nieuwe club. Dit incident veroorzaakte in Griekenland grote ophef, ook al verontschuldigde de speler zich later en wist hij naar eigen zeggen niet wat het logo op het shirt betekende.

Ergys Kaçe kwam al uit voor de Albanese U21 en nu ook voor de nationale ploeg. In de beginjaren van zijn carrière werd vergeleken met Zinedine Zidane. Zijn contract loopt in principe nog tot juni 2014.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.