Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

WOENSDAG, 16 OKTOBER 2013, 08:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Andy Najar heeft opnieuw een Anderlecht-speler zich weten de kwalificeren voor het WK. Een 2-2 gelijkspel in Jamaica volstond om derde te worden in de Concacaf-zone. Najar begon in de basis en speelde 64 minuten.


In dezelfde zone wonnen de Verenigde Staten ook hun laatste wedstrijd. In Panama werd het 2-3. Sacha Kljestan zag zijn goede prestatie van vrijdag beloond met een basisplaats en speelde de hele wedstrijd.

Eindstand Concacaf-zone:
1. Verenigde Staten: 22 punten
2. Costa Rica: 18
3. Honduras: 15
4. Mexico: 14
5. Panama: 8
6. Jamaica: 5

De Verenigde Staten, Costa Rica en Honduras plaatsen zich voor het WK van volgend jaar. Mexico speelt een dubbele barragematch tegen Nieuw-Zeeland.

Ook Acheampong mag dromen

Wie ook mag dromen van een ticketje naar Brazilië is Frank Acheampong. In de Afrikaanse barragewedstrijden won Ghana het eerste duel tegen Egypte met 6-1. Acheampong zat niet in de kern, maar hij was er vorige maand wel bij. In een oefenwedstrijd tegen Japan scoorde hij zelfs. Op 19 november is de terugwedstrijd. Een goed seizoen bij Anderlecht kan Acheampong dus beloond zien met een WK.

Mitrovic wint met Servische U21

Aleksandar Mitrovic kwam gisteren in actie met de U21 van Servië. Thuis werd met 3-1 gewonnen tegen Noord-Ierland. Mitrovic speelde de hele partij, maar scoorde niet. In de EK-kwalificatie staat Servië nu gedeeld tweede op zes punten van groepsleider België, dat wel twee duels meer gespeeld heeft.

Gillet opnieuw op de bank

De Rode Duivels sloten hun WK-kwalificatie af met een 1-1 gelijkspel tegen Wales. Guillaume Gillet bleef opnieuw de volledige partij op de bank.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.