Update FCB-RSCA: Verschueren bekogeld, Jestrovic uitgedaagd

WOENSDAG, 18 MEI 2005, 12:06 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Michel Verschueren zal zich de topper in Brugge nog lang herinneren. Bij zijn aankomst in Brugge werd de Anderlecht-man uitgejouwd, maar dat was niet alles. Na de match werd hij nog aangepakt door de Club-aanhang.


"Op de parking werd ik belaagd met bier, cola en wat weet ik nog meer. De projectielen vlogen mij om de oren. Maar ik stapte als een Napoleon door de menigte, hoor", zei Verschueren.

"Twee uur zat ik bij de politie tot m'n auto weer veilig bereikbaar was. Of ik boos ben? Niet echt. Die dommeriken beseften niet eens dat Anderlecht hen zopas de titel cadeau had gedaan."

Ook Jestrovic was na de partij slecht gezind. Niet omwille van zijn wissel, want Maikel had namelijk last van krampen, maar door het onsportief gedrag van Gert Verheyen.

"Hij gaf me een stoot een in de maag en daagde mij daarna uit. Hij wou me een rode kaart aannaaien. En dat terwijl ik me samen met hem bezig hou met de Damiaan Actie. Nu ja, geen ramp... Hij motiveerde me om te scoren", legde Jestrovic uit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.