Voorbeschouwing: Bergen - Anderlecht

VRIJDAG, 18 OKTOBER 2013, 09:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht gaat vanavond in Bergen op zoek naar drie punten om de ontluikende crisis even in de koelkast te stoppen. Guillaume Gillet lijkt zijn zwakke prestaties van de voorbije weken te bekopen met een plaatsje op de bank.


Op Silvio Proto en Ronald Vargas na kan John van den Brom straks rekenen op zijn volledige spelerskern. Enkel Sacha Kljestan is nog een vraagteken. Hij na arriveerde het interlandvoetbal pas gisterenochtend in Brussel en overbrugde de voorbije dagen 9500 kilometer en negen uur tijdverschil. Als de Amerikaan niet fit genoeg blijkt, wordt hij vervangen door Luka Milivojevic of ... Guillaume Gillet.

Inderdaad, aanvoerder Gillet lijkt na zijn zwakke prestaties als rechtsback tijdens de voorbije matchen het gelach te betalen en naast de ploeg te vallen. Chancel Mbemba wordt vanavond in de basis verwacht als rechterverdediger. Kljestan of Kouyaté zou dan de aanvoerdersband overnemen.

Bij tegenstander Bergen is het vooral uitkijken naar Cristophe Diandy en Thomas Chatelle. Beide spelers zijn erop gebrand om tegen paars-wit te tonen dat ze er onterecht werden afgeserveerd.

Aftrap: 20u30
Stadion: Stade Charles Tondreau
Scheidsrechter: Frederik Geldhof

: : : BERGEN : : :

Mogelijke opstelling: Werner, Spungin, Van Gijseghem, Sapina, Monteyne, Ntambwe, Chatelle, Diandy, Soumah, De Belder, Arbeitman
Invallers: Saussez, Dupire, Angeli, Timmermans,Mununga, Nioyni, Fussenne, Matthys, Jarju

Geblesseerd: Le Postollec
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Kaminski, Mbemba, Kouyaté, Nuytinck, N’Sakala, Kljestan, Tielemans, Praet, Bruno, Mitrovic, Suárez
Invallers: Roef, Gillet, Deschacht, De Zeeuw, Milivojevic, Acheampong, Cyriac,

Geblesseerd: Proto, Vargas
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:
2012-2013: 0-5
2011-2012: 1-1
2008-2009: 1-2
2007-2008: 1-2
2006-2007: 3-1
>>Resultatenhistoriek

Prognose gebaseerd op de laatste 5 jaar:
Winst: 60%
Verlies: 20%
Gelijk: 20%

Prognose gebaseerd op alle resultaten:
Winst: 75%
Verlies: 12.5%
Gelijk: 12.5%





anderlecht-online forum