Cyriac: "Ik wil scoren voor deze club"

VRIJDAG, 18 OKTOBER 2013, 09:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Gohi Bi Cyriac zal vanavond tegen Bergen opnieuw op de bank zitten. Tegen Kortrijk miste hij twee doelrijpe kansen en werd hij uitgefloten door de fans. "Ik begrijp dat", vertelt hij nu. "Maar ik zal mijn oude niveau terugvinden."


Met tranen in de ogen zat Cyriac na de partij tegen Kortrijk in de kleedkamer. Manager Herman Van Holsbeeck opperde de dag erna dat het misschien beter is om Cyriac uit te lenen. "Als mijn situtie in januari nog zo is als nu, is dit een goede oplossing", aldus de spits. Hij beseft dat hij moet spelen om te verbeteren. Kan dit niet bij Anderlecht, dan maar via een uitleenbeurt.

Op dit moment wil Cyriac nog niet denken aan een uitleenbeurt. De komende twee maanden hoopt hij zich alsnog te kunnen bewijzen in het Astridpark. "Ik wil scoren voor deze club, pas als dat niet lukt, kunnen we praten over een uitleenbeurt."

Cyriac is naar eigen zeggen volledig pijnvrij. Hij mist wel nog wat kracht rond de knie en heeft dikkere billen gekregen, waardoor zijn snelheid wat is afgebot. De voorbije weken had hij even een terugval - de medische staf had hiervoor gewaarschuwd - maar die is nu voorbij. "Ik voel me weer prima en weet zeker dat ik zal terugkeren op mijn oude niveau."



anderlecht-online forum