Overzicht uitgeleende Anderlecht-spelers

ZONDAG, 20 OKTOBER 2013, 20:19 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Weer een speeldag achter de rug, bijgevolg ook tijd om een overzicht op te stellen van de uitgeleende Anderlecht-spelers. We beginnen bij Michaël Heylen want hij won met Kortrijk van Club Brugge.

Heylen stond van bij het begin van de wedstrijd op het veld, liet een goede indruk na en speelde het duel uit. Zijn ploeg won met maar liefst 4-1 van Club.

Dalibor Veselinovic kwam zaterdag in actie tegen OHL. Veselinovic kreeg bij de 1-0 dé kans om meteen gelijk te maken na mooi voorbereidend werk van Oumarou, maar hij besloot net naast het doel van Bailly. In de 70ste minuut mocht hij gaan rusten. Vlak voor de wissel kon hij de bal met de borst mooi controleren en leverde vervolgens de bijna perfecte omhaal af. Eindstand: 4-2 voor OHL.

Ook Fernando Canesin en Jordan Lukaku zagen hun ploeg, Oostende, verliezen van KV Mechelen en dit met 3-0. Lukaku deed dat 90 minuten lang van op de bank terwijl Canesin 60 minuten mocht proeven van het gras. De Anderlecht-speler toonde zich zeer bedrijvig met enkele mooie lange afstandsschoten.

Ook de spelers die bij de Nederlandse clubs spelen kwamen in actie. Samuel Armenteros stond bij Feyenoord 90 minuten lang op het veld tegen Go Ahead Eagles. Eindstand: 2-2. Nathan Kabasele daarentegen kwam niet van de bank tegen FC Oss, een duel dat De Graafschap met maar liefst 6-1 won. Andreas Luckermans speelde de volledige wedstrijd tegen FC Emmen. Zijn ploeg won met 4-2.

Als laatste hebben we dan Mehdi Tarfi. Hij moest bij Zulte Waregem weer 90 minuten toekijken van op de bank.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.