Anderlecht - PSG: niet enkel duel op het veld

MAANDAG, 21 OKTOBER 2013, 10:16 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Buiten een duel op de grasmat zal er woensdag ook een duel uitgevochten worden in de Brusselse straten. Volgens de Franse krant Le Parisien zou er een 'fight' gepland zijn tussen PSG-aanhangers en Anderlecht.


"We bereiden deze verplaatsing voor sinds de loting", aldus een PSG-aanhanger die anoniem wenst te blijven. De meesten van deze aanhangers komen bijgevolg niet voor de wedstrijd maar voor het bier en de 'fight', een gevecht met de blote vuist. Tot zo'n 200 à 300 hooligans van PSG zullen al zeker afzakken.

Het zal trouwens niet enkel een gevecht worden tussen PSG- en Anderlecht-aanhangers. Gegarandeerd zullen ook hooligans van andere ploegen zich aansluiten. Zo zouden er al fans van Ajax en Twente zich gemeld hebben om aan de kant van Anderlecht mee te vechten. PSG zal dan weer steun krijgen van onder meer Legia Warschau.

De burgemeester van Anderlecht vaardigde een besluit uit dat de politiediensten al de samenkomende supporters zonder ticket voor de wedstrijd of supporters met een stadionverbod administratief mag aanhouden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.