Praet en Nuytinck blikken vooruit op PSG

DINSDAG, 22 OKTOBER 2013, 09:30 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet en Bram Nuytinck blikken vooruit op het zware tweeluik dat Anderlecht deze week wacht. Niet alleen is er PSG, zondag is er ook de topper tegen Standard. "Het wordt een zware week", beseft Praet.


"PSG is wellicht de beste in onze groep en zondag volgt dan Standard", aldus de middenvelder. Net als Fabrice N'Sakala wil Praet punten pakken om dan te kunnen spreken van een nieuwe seizoensstart.

Maar wordt PSG een onmogelijke opdracht? "Dat denk ik niet, het zal alleen heel moeilijk worden", aldus Praet, die winnen lastig acht maar een gelijkspel wel ziet zitten.

Nuytinck: "Ik hou van uitdagingen"

Ibrahimovic scoorde met PSG dit weekend nog een parel van een doelpunt. "Ik heb de beelden nog niet gezien", aldus Nuytinck in La Dernière Heure. "Dat verandert op zich ook niet veel. Ik weet dat hij onvoorspelbaar is, maar toch moet het mogelijk zijn om tegen hem te verdedigen. Anderen deden het me al voor, dus waarom ik niet?&ququot;

"Hij is wellicht de beste ter wereld. Ik bewonderde hem al toen hij nog bij Ajax speelde. Maar ik kijk uit om te kunnen spelen tegen de beste voetballers in de wereld. Ik hou van uitdagingen. Mijn beste tegenstander tot nu toe was Suarez wanneer hij bij Ajax speelde."

"We moeten alvast spelen voor een overwinning. Iedereen zegt dat het bijna onmogelijk is en dat is eigenlijk waar. Maar als we zonder vertrouwen aan de match beginnen, dan kunnen we ze beter niet spelen", besluit de verdediger.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.