Kaminski: "Op termijn eerste doelman worden"

DINSDAG, 22 OKTOBER 2013, 14:42 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Door een blessure van Silvio Proto is Thomas Kaminski is tegenwoordig in het Anderlechtse doel terug te vinden. Het blijft de ambitie van Kaminski om op termijn de rol van eerste doelman op zich te nemen.


"Het is nog steeds mijn ambitie om de eerste doelman te worden, en ook te blijven", aldus Kaminski die onlangs nog zijn contract verlengde tot 2018. "Ik heb er heel hard voor getraind en gewerkt. Ik probeer zo goed mogelijk te presteren voor de ploeg."

"Last van druk heb ik eigenlijk niet. Ik probeer gewoon zo goed mogelijk te presteren, er te staan voor de ploeg en de ploeg rust te geven. In het begin was dat heel moeilijk, vooral omdat de ploeg ook niet goed draaide. Maar stilaan groeien we naar een betere situatie toe."

"Ik voel nu wel aan dat de mensen wat verwachten van me en dat mogen ze ook. Al denk ik dat ik er redelijk goed mee om ga. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat ze op mij kunnen rekenen en ik er ook in de volgende wedstrijden zal staan. Daarom moest ik ook wel blijven omdat ze wist dat ik Silvio kan vervangen. Het is nu aan mij om dat zo goed mogelijk te doen", besluit de doelman.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.