Kaminski: "Misschien kies ik voor Polen"

WOENSDAG, 23 OKTOBER 2013, 09:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Thomas Kaminski mocht in mei mee op stage met de Rode Duivels, maar om het WK te halen moet hij meer aan spelen toekomen. Intussen probeert de Poolse bond hem te overtuigen voor hen te kiezen. "Mijn vader zou dit graag willen."


Volgens Kaminski nodigde Polen hem al meermaals uit voor een trainingskamp en gesprekken, maar hield hij de boot steeds af. "Momenteel denk ik enkel aan de Rode Duivels, maar ik heb mijn beslissing nog niet genomen", zo vertelt de doelman.

Vooral Kaminski's vader, die van Poolse origine is, zou graag hebben dat zijn zoon voor Polen kiest. "Hij is zelf Pools international geweest. Dat is toch een argument waar ik rekening mee houd." Kaminski benadrukt dat hij zelf nog niet met Polen sprak. "Als ik op termijn niet bij de Duivels raak, dan zal ik Polen overwegen. Nu nog niet."

De doelman droomt in de eerste plaats van het WK in Brazilië. "Als ik een heel jaar speel bij Anderlecht, waarom zou ik er dan niet kunnen bij zijn? Ik vind niet dat ik moet onderdoen voor Koen Casteels. Ik ben al eens opgeroepen, maar anderzijds ben ik wel maar tweede doelman bij de beloften. Dat is toch wel een beetje vreemd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.