"Niets te zoeken in Champions League"

DONDERDAG, 24 OKTOBER 2013, 08:08 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Wat doe je als trainer van Anderlecht als je tegenover iemand als Zlatan Ibrahimović komt te staan? Genieten, en ja, dat heeft John van den Brom ook gedaan net als het publiek dat tot het einde van de wedstrijd bleef zitten.


Maar de trainer is hard na de 0-5 nederlaag. "Anderlecht heeft niets te zoeken in de Champions League. Het heeft niets met leeftijd te maken want het is niet omdat we een jonge ploeg hebben dat we niets te zoeken hebben in de Champions League."

De Nederlander was voor de aftrap nog hoopvol maar na een kwartier zakte de moed in zijn schoenen. Binnen twee weken trekt Anderlecht naar Parijs. "Maakt je borst maar nat", is het enige wat Van den Brom hierover kwijt kan.

Ook aanvoerder Guillaume Gillet deelt die mening. "We missen ervaring", klinkt het bij hem. Hij mocht tegen PSG in de basis starten nadat hij tegen Bergen op de bank moest plaatsnemen. "Dat was misschien wel goed want soms heb je een trap onder de kont nodig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.