Reacties na Anderlecht - PSG

DONDERDAG, 24 OKTOBER 2013, 17:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de zware 0-5-nederlaag tegen PSG was de teneur bij de Anderlecht-spelers tweeledig. Enerzijds beseften ze dat de prestatie niet Anderlecht-waardig is, anderzijds is er veel ontzag voor de sterkte van PSG en vooral Ibrahimovic.


"We hadden niks in te brengen vandaag", geeft Bram Nuytinck toe. "Vooral op links klopte er iets niet. We hebben niet getoond wat we kunnen en daar baal ik van. Of dit zondag tegen Standard zal nazinderen? Dat denk ik niet. Dat is een andere match en een ander niveau."

Ook Guillaume Gillet kon niet anders dan toegeven dat Anderlecht van de mat geblazen werd. "We hebben helemaal niet bestaan. De score geeft simpelweg het verschil tussen beide ploegen weer. Dat Ibrahimovic een staande ovatie kreeg? Niet meer dan normaal. Iedere voetbalfan houdt van mooi voetbal."

Sacha Kljestan baalde vooral door de twee vroege weggeefgoals. "We wisten nochtans dat hun vleugelverdedigers heel hoog opkwamen", aldus de Amerikaan. Zo'n goals mogen niet vallen, maar dat is voor de trainer. We moeten gewoon toegeven dat PSG een ander niveau is. Vooral Ibrahimovic. Een deel van me wilde hem vermoorden, een ander deel voor hem applaudisseren."

"PSG is wereldtop in elke linie", kijkt Cheikhou Kouyaté verder dan Ibrahimovic alleen. "Maar Ibrahimovic is ronduit indrukwekkend. Alles wat hij met een bal doet, lijkt zo gemakkelijk. We zoeken nu al enkele weken naar ons niveau, maar wees er maar van overtuigd dat de coach niets liever wil dan winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.