Verzamelde reacties na duel tegen Standard

ZONDAG, 27 OKTOBER 2013, 21:00 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Er zat meer in voor Anderlecht, maar dan alleen omdat Standard op een bepaald moment met amper negen man op het veld stond. Toch is voor de meesten de opdracht geslaagd en dat is niet verlezen.


Fabrice N'Sakala: Het was belangrijk om niet te verliezen, maar als je met 11 tegen 9 speelt, is het altijd wat ontgoochelend om met een punt achter te blijven. Toch is dat punt belangrijk voor onze toekomst."

Anthony Vanden Borre: "Standard probeerde ons spel te breken, we kwamen er zowel door de as als via de flanken niet door. Zelf ben ik enorm tevreden dat ik mocht invallen."

Sacha Kljestan: "In de eerste dertig minuten waren we goed in de wedstrijd, maar nadien gaven we een doelpunt weg. Het was een wedstrijd van twee ploegen die niet wouden verliezen en wij konden niet voldoende kansen creëren om de match te winnen. Neen we zijn niet tevreden, we hadden die drie punten moeten pakken. Maar we hebben niet verloren, dat is al goed en hopelijk geeft dit ons meer vertrouwen en pakken we in de komende weken meer punten."



anderlecht-online forum