Vanden Borre: "Ik wil niet uitgeleend worden"

MAANDAG, 28 OKTOBER 2013, 08:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Door de blessure van Guillaume Gillet kreeg Anthony Vanden Borre zijn eerste speelminuten in de competitie dit seizoen. Hij deed het niet onaardig en was na afloop best tevreden. "Iedere minuut die ik krijg, moet ik gebruiken."


Normaal gezien zag het ernaar uit dat Vanden Borre opnieuw als negentiende man naast het wedstrijdblad zou vallen. Uiteindelijk kreeg hij toch de voorkeur op Andy Najar voor een plaatsje op de bank. "Ik ben blij dat ik mocht invallen, zeker omdat het tegen Standard is", vertelde hij na de wedstrijd.

"Of ik nu vertrokken ben? Dat zal nog moeten blijken. De trainer is wel duidelijk geweest door me te zeggen dat Mbemba en Gillet voor mij staan in de pikorde als rechtsback, maar in voetbal kan het snel gaan. Het is frusterend om niet te spelen, maar ik wacht op mijn kans. Ik ben fit, maar wedstrijdklaar is nog iets anders."

Vorige week doken in de pers berichten op als zou Vanden Borre in januari willen verhuurd worden. "Klopt niet", zo zegt hij. "Ik ben bij Anderlecht en concentreer me enkel op deze club. Hier moet ik mijn niveau halen."

Trainer John van den Brom was alvast tevreden over de invalbeurt van Vanden Borre. "Hij heeft zijn kans gegrepen", aldus de coach. "Hij zal de volgende weken nog kansen krijgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.