"Gillet hoopt de interlands november te halen"

DINSDAG, 29 OKTOBER 2013, 09:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet is sinds gisteren weer thuis nadat zijn beenwonde in het ziekenhuis van Halle werd genaaid. Dit gebeurde onder volledige narcose en verliep goed. "Over twee weken kan hij het veld weer op", zegt zijn manager.


Gillets vrouw Marie was erbij toen zondagnacht de wonde werd gereinigd en toe genaaid. Er zitten een twintigtal draadjes in die er zo'n tien dagen moeten in blijven. "Er zijn gelukkig geen pezen of gewrichten geraakt", zegt Guy Bony, de manager van Gillet.

Anderlecht meldde gisteren rekening te houden met een onbeschikbaarheid van enkele weken, maar Bony ziet zijn poulain sneller terugkeren. Volgens hem kan hij over een tweetal weken alweer trainen. "Hij hoopt de selectie te halen voor de volgende interlands." Op 14 en 19 november speelt België tegen Colombia en Japan.

Bulot: "Mijn gedachten zijn bij Gillet"

Via Twitter betuigde Frédéric Bulot, wiens studs op ongelukkige wijze de wonde veroorzaakten, zijn steun aan Gillet. "We pakten een mooi punt, maar mijn gedachten zijn bij Guillaume Gillet. Het was een onvrijwillig contact. Ik wens hem veel beterschap", zo meldt Bulot.



anderlecht-online forum