Van den Brom blikt vooruit op Oostende

DINSDAG, 29 OKTOBER 2013, 17:46 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen om 20.30 uur trekt Anderlecht naar Oostende voor een wedstrijd die absoluut gewonnen moet worden. Ook al bengelt de kustploeg onder aan het klassement, onderschatten doet John van den Brom niet.


"Het wordt zeker geen makkelijke wedstrijd tegen een ploeg die heel gemotiveerd voor de dag zal komen. Oostende zit vol vertrouwen na hun mooie overwinning van vorig weekend, maar wij mogen niet te veel naar de tegenstander kijken want paars-wit moet altijd uitgaan van zijn eigen sterkte. De komende twee wedstrijden worden zeer belangrijk en we moeten ze allebei winnend afsluiten, niets meer of niets minder", begint de trainer.

Niet alleen de ploeg maar ook de omstandigheden in Oostende mogen niet onderschat worden. Zo heerst er bijna altijd een stevige wind en speelt het op een relatief klein veld. "Maar eerlijk gezegd: op dit moment zijn alle wedstrijden lastig voor ons", aldus Van den Brom. Ook beseft de trainer dat paars-wit het spel zal moeten maken en meer voetballend vermogen moet tonen.

Om meer voetballend vermogen voor de dag te brengen zal de coach mogelijks enkele aanpassingen uitvoeren. "Tegen Oostende kan het zijn dat een extra middenvelder wel noodzaak is," aldus Van den Brom nog zonder in zijn kaarten te laten kijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.