Anderlecht wil meer tickets tegen PSG

WOENSDAG, 30 OKTOBER 2013, 15:15 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Op vijf november trekt Anderlecht naar de lichtstad maar er zullen amper 600 paars-wit supporters de match kunnen bijwonen. Meer tickets wou PSG niet ter beschikking stellen.


Anderlecht gaat hiermee niet akkoord en pleit op dit ogenblik bij de UEFA en PSG om meer tickets. Dat meldt RSC Anderlecht zelf op de website.

"De argumenten in de brief zijn duidelijk", aldus Herman Van Holsbeeck. "Ten eerste stelt het reglement van de UEFA dat 5% van het stadion voorbehouden moeten worden aan de fans van de bezoekers. Tegen PSG heeft RSCA 4,2% (900 i.p.v. 1071) toegelaten aan de Franse fans. Dat aantal werd door PSG zelf beperkt tot 400 fans."

"Ten tweede werd de risicowedstrijd van 23/10 tegen PSG met succes en zonder incidenten georganiseerd. Ook hebben de fans van RSCA zich de voorbije jaren voorbeeldig gedragen en hebben ze zich van hun beste zijde laten zien met de staande ovatie voor PSG-aanvaller Zlatan Ibrahimovic, die vier keer scoorde in Brussel."

"RSCA vraagt dus aan de UEFA om geen uitzondering te maken voor een club dat zich steeds alle veiligheidsregels eerbiedigt heeft", besluit Herman van Holsbeeck.



anderlecht-online forum