Van den Brom: "Tevreden over middenveld"

DONDERDAG, 31 OKTOBER 2013, 08:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks het povere spel was John van den Brom tevreden met de ruime overwinning in Oostende. "Het resultaat was vandaag het belangrijkste", aldus de coach. "We hebben meteen het initiatief genomen en dat de hele partij behouden."


Van den Brom koos op het middenveld de ervaring Kljestan en De Zeeuw ervaring boven jonkies Praet en Tielemans. "De jonge spelers kregen genoeg kansen, maar dat leidde niet tot het gehoopte resultaat. Qua resultaten noch qua spel", vertelde de coach, die aangeeft dat hij ook de volgende partijen allicht voor de ervaren spelers kiest, op zijn persconferentie na de match.

"Mijn middenveld heeft het vandaag goed gedaan", gaat Van den Brom verder. Dat hij voor drie defensieve middenvelders koos, wil de Nederlander niet gehoord hebben. "Kljestan en De Zeeuw moesten dicht aansluiten bij Mitrovic. Ze deden dat goed, al kan het altijd beter. Ook Milivojevic deed het goed. Hij bracht rust in het elftal."

Tot slot sprak Van den Brom nog kort over Anthony Vanden Borre, die voor het eerst in de basis stond in de competitie. "Hij deed het uitstekend, de hele wedstrijd. Ik heb een vrij smalle kern, maar met Anthony heb ik er vandaag een versterking bij."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.