Lukaku: "Was niet bang van tegenstander"

DONDERDAG, 31 OKTOBER 2013, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Aan de kant van KV Oostende was Jordan Lukaku één van de uitblinkers. Hij was dan ook erg gemotiveerd om zich te tonen tegen zijn moederclub. "Tegen grote namen wil ik altijd het best presteren", zo vertelde hij na de match.


Als linksback kreeg Lukaku Frank Acheampong als directe tegenstander. Hij hield hem goed uit de wedstrijd. "Ik had eigenlijk Bruno verwacht", aldus Lukaku. "Maar ik was niet bang van mijn tegenstander, enkel van mijn eigen conditie." Tegen Lierse kreeg Lukaku na 65 minuten af te rekenen met krampen, maar nu ging het beter.

"Ik was wel verrast dat Anderlecht zo defensief speelde, met twee linksbacks. Voor een kampioen is dit raar, zeker tegen een club die pas uit tweede klasse komt. Ze konden het ons veel moeilijker maken."

Ondanks de ruime cijfers, vindt Lukaku dat Oostende moed mag putten uit dit duel. "We voetballen iedere week beter, dat is hoopgevend. Voor de rust kregen we kansen, maar scoorden niet. Daarna zakten we weg. We kregen eigenlijk een lesje in efficiëntie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.