Vanden Stock: "Iedereen is bedorven geweest"

MAANDAG, 4 NOVEMBER 2013, 13:49 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is vertrokken naar Parijs. Sporza strikte voorzitter Roger Vanden Stock voor een kort interview waarin hij vooruitblikt op de match tegen PSG. Hij hoopt alvast op een betere wedstrijd dan de thuismatch.


"Ik hoop dat PSG op een andere manier zal spelen als in de eerste wedstrijd. Toen moesten ze winnen en nu denken ze dat ze makkelijk gaan winnen. Ik hoor dat Ibrahimović er misschien niet bij zal zijn, dat maakt al een klein verschil", aldus de voorzitter.

"Maar er zijn al momenten geweest waar we dachten dat er niets meer te halen was en we toch nog een punt geraapt hebben of zelfs gewonnen, zoals bijvoorbeeld tegen Bayern en toen speelden we met een reserveploeg."

Maar is er nu vooruitgang bij Anderlecht? "Je kan niet zeggen dat het niet beter gaat. In de drie laatste wedstrijden hebben we toch zeven punten behaald. Het spel is niet wat verwacht is maar de verwachtingen zijn heel hoog. Iedereen is bedorven geweest door het feit dat we twee keer kampioen geworden zijn. Nu bouwen we op met een nieuwe ploeg en ja er zijn laagtes en hoogtes maar daarmee moet je kunnen leren leven."

"Wie weet wat er morgen gaat gebeuren?", aldus de voorzitter op de vraag of Anderlecht iets te zoeken heeft in de Champions League. "Maar er zijn nog wedstrijden waar we iets kunnen doen. Zeker in die laatste twee wedstrijden zullen we volop gaan voor winst. Als je die twee wint dan is er nog altijd een kans om er Europees bij te zijn."



anderlecht-online forum