Van Holsbeeck blikt vooruit op PSG

MAANDAG, 4 NOVEMBER 2013, 15:13 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht gaat op de vierde speeldag van de Champions League op bezoek bij PSG. Voor het vertrek stond Herman Van Holsbeeck de pers te woord. "We vertrekken met een dubbel gevoel richting Parijs.", klonk het.


"Je bent altijd fier om in Champions League te spelen, maar als je tegen een echte topploeg zoals PSG speelt, is het niveauverschil toch enorm. Indien we een minimum aan resultaat willen halen, zal iedereen zijn verdedigende taken moeten uitvoeren. De organisatie wordt zeer belangrijk want anders worden we van het kastje naar de muur gespeeld. Het wordt moeilijk om de drie punten te pakken, maar in voetbal weet je nooit."

"Het wordt vooral een zeer leerrijke wedstrijd voor onze jongens. Na de heenwedstrijd besefte de hele spelersgroep dat we nederig moeten zijn en hard moeten blijven werken."

Helaas zullen niet veel supporters de ploeg in Parijs aanmoedigen. "In dit geval is voetbal geen feest meer. Normaal mogen er zeker 2000 supporters mee, maar door de enorme veiligheidsmaatregelen zullen er amper fans mee afreizen en dit betreuren we ten zeerste."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.