Van den Brom: "PSG toont geen medelijden"

MAANDAG, 4 NOVEMBER 2013, 19:16 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na de thuiswedstrijd tegen PSG deed John van den Brom een opmerkelijke uitspraak die bij velen niet in goede aarden gevallen is. "Anderlecht heeft niets te zoeken in de Champions League", klonk het toen.


Nu bevindt Anderlecht zich in Parijs en hoopt het op een betere wedstrijd. Lees: geen 5-0 afgang. "PSG zal geen genade kennen met Anderlecht", aldus trainer Van den Brom op de persconferentie.

"In voetbal wil elke ploeg winnen. Dat geldt ook zo voor PSG en ze zullen geen medelijden tonen met Anderlecht. Je kan wel zeggen dat de kans dat we in de 1/8 finale geraken zeer klein geworden is. Maar niets is onmogelijk in voetbal. We gaan ons best doen maar de cijfers spreken wel niet in ons voordeel, tien doelpunten tegen en geen enkel gescoord."

Vindt Van den Brom nu eigenlijk zelf dat er vooruitgang geboekt wordt? "We moeten het mooie voetbal terug zien te vinden. Maar verschillende omstandigheden laten ons dat nu niet toe. We moeten een solide basis vinden alsook een goede organisatie. De laatste wedstrijden in het kampioenschap waren zo. We hadden een goede organisatie, een defensieve ingesteldheid en we slikten heel weinig tegendoelpunten. Maar dat hangt natuurlijk ook allemaal af van de tegenstander."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.