Anderlecht op zoek naar spits

DINSDAG, 5 NOVEMBER 2013, 06:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het Anderlecht-bestuur zal in januari ook een spits aantrekken, dat schrijft toch Het Nieuwsblad bij monde van Herman Van Holsbeeck. Met Mohamed Sissoko is een overeenkomst niet veraf.


Volgens de manager heeft Sissoko zin om te komen en dat hij het alvast niet doet voor het geld. De speler kan miljoenen verdienen in China of Qatar maar wil liefst in een project stappen "waar hij nog belangrijk kan zijn". Bijkomend argument om voor paars-wit te kiezen is omdat zijn familie in Parijs woont.

Vermoedelijk zal de speler een prestatiegericht contract aanboden krijgen. Naast Sissoko zal Anderlecht ook werk maken van het aantrekken van een spits. Deze moet de geblesseerde Matias Suarez vervangen.

Ook voorzitter Roger Vanden Stock bevestigt de onderhandelingen met Sissoko en ziet in hem een versterking. "Zijn fysieke testen waren zeer positief en hij bezit alle vaardigheden om ons te versterken." Wel wil de voorzitter zekerheid op Sissoko direct inzetbaar is. Hij wenst namelijk geen speler dat zes maand nodig heeft om op niveau te komen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.