Lukaku: "Ik ben op de goede weg"

DINSDAG, 5 NOVEMBER 2013, 15:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een aarzelend begin vindt Jordan Lukaku stilaan zijn draai bij KV Oostende. De voorbije drie matchen behoorde hij telkens tot de uitblinkers bij de kustploeg. "Mijn harde werk op training werpt duidelijk zijn vruchten af."


Zijn eerste maand bij Oostende was niet echt een succes. Lukaku moest zich als invaller bewijzen en hier en daar sijpelden berichten door dat hij iets te veel capsones had. Het dieptepunt volgde op 5 oktober tegen Waasland-Beveren. "Ik viel toen in als een vod. Ik schaamde me dood", vertelt Lukaku.

Na de interland-break gaat het stukken beter. De voorbije drie matchen stond Lukaku in de basis en maakte hij een prima indruk. "Ik zet mezelf niet graag in de bloemetjes, maar ik denk dat ik zaterdag tegen Kortrijk een goede wedstrijd heb bespeeld", aldus de Anderlecht-huurling.

"Vooral conditioneel gaat het steeds beter. Na die wedstrijd tegen Beveren heb ik een tandje bijgestoken op training en dat loont. Het voelt heerlijk dat ik drie wedstrijden per week aankan. Ik wil deze lijn nu doortrekken. Ik ben op de goede weg en moet de talrijke speelkansen die ik krijg, grijpen. Ik heb bijzonder veel honger."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.