Cardozo waarschuwt Anderlecht

ZATERDAG, 9 NOVEMBER 2013, 23:33 - rscanieuws

Twee weken voor het duel met Anderlecht heeft Benfica in de Portugese beker vanavond met 4-3 gewonnen tegen Sporting Lissabon. Óscar Cardozo scoorde 3 doelpunten.

In de twaalfde minuut van de wedstrijd bracht Cardozo met een staalharde vrije trap (100km/h) Benfica op een vroege 1-0 voorsprong. Sporting Lissabon kon acht minuten voor tijd gelijk maken via Capel, maar Cardozo scoorde nog twee maal voor de rust en zo ging Benfica met 3-1 de kleedkamer in.

Na de rust kregen beide ploegen kansen, maar was het Lissabon dat twee keer kon scoren op stilstaande fases. 3-3 was de stand na 90 minuten.

In de verleningen was het uiteindelijk Luisão die Benfica de overwinning bezorgde.