Van den Brom: "Winnaar van het weekend"

ZONDAG, 10 NOVEMBER 2013, 22:42 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Na het duel tegen Genk was John van den Brom duidelijk een tevreden man. "We zijn zeker de winnaar van het weekend", aldus de trainer tegenover Sporza na de wedstrijd.


"Als je op Super Sunday als enige topclub wint dan ben je de winnaar. Ik denk dat we terecht en verdiend gewonnen hebben. Het was geen leuke wedstrijd om naar te kijken maar dat had ook te maken met het feit dat we 10 tegen 11 speelden, dan krijg je meestal niet de mooiste wedstrijden", gaat de coach verder."

"We worden steeds volwassener en trekken de lijn van de laatste weken door. We staan ook weer waar we wilden staan en dat zijn die bovenste plaatsen in het klassement."

"De druk is nu helemaal weg, dat is voetbal. Maar een good news show is het helemaal niet want we weten van waar we komen. Ik heb de laatste weken weer heel veel geleerd. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ik ben blij met de steun vanuit de leiding van de club, de staf die altijd achter mij zijn blijven staan en me gemotiveerd hebben om nog harder te gaan werken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.