Najar laat goede indruk na

DINSDAG, 12 NOVEMBER 2013, 09:51 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Enkel een goede indruk? Dat is een understatement, Andy Najar heeft het uitstekend gedaan tegen Genk en dat heeft ook John van den Brom gezien. Toch was het niet de eerste keer dat de Hondurees als rechtsachter speelde.


"Ik ben in feite flankspeler maar bij DC United in de Major League Soccer heb ik al op rechts gespeeld. Ik heb niet echt een voorkeur wat positie betreft", aldus de speler in Het Nieuwsblad en La Dernière Heure.

Najar heeft tien maanden moeten wachten op een basisplaats maar door zijn uitstekende prestatie maakt hij het Van den Brom niet makkelijk want hij heeft nu keuze zat op die positie.

Vrijdag wist Najar dat hij deel ging uitmaken van de basiself tegen Genk. "Ik heb hem gezegd 'no problem'. Ik vond het niet erg dat ik daar moest staan, hij mocht me zelfs opstellen als doelman, als ik maar op het veld kan staan."

"Van den Brom heeft me gefeliciteerd. Ik hoop dat hij me nog kansen geeft", aldus de Hondurees die helemaal niets van Anderlecht kende toen hij tekende. "Op het moment dat ik mijn handtekening plaatste wist ik enkel dat Sacha Kljestan bij de club speelde."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.