Canesin: "Graag terug naar Anderlecht"

DINSDAG, 12 NOVEMBER 2013, 23:37 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Fernando Canesin heeft sinds enkele weken opnieuw zijn plek in de basis bij KV Oostende. De jonge Braziliaan wordt door Anderlecht uitgeleend aan de kustploeg. "De laatste tijd ben ik twee of drie keer per week in Anderlecht."


Bij Oostende kwam Canesin Jordan Lukaku opnieuw tegen. De jongere broer van Romelu wordt eveneens door paars-wit uitgeleend aan Oostende. "Het klikte bij Anderlecht al met Jordan. Ook hier zijn we vaak samen. Jordan voelt zich de afgelopen weken beter, nu hij in de basis staat."

Onder van den Brom slaagde Canesin er niet in om een basisplaats af te dwingen bij Anderlecht. "John van den Brom sprak eigenlijk nooit met mij. De communicatie verliep meestal via Besnik Hasi, aangezien van den Brom nauwelijks Frans spreekt."

Canesin wilt nog niet te ver vooruit kijken. "Ik hoop dat we ons kunnen verzekeren van het behoud. Nadien zien we wel wat er gebeurt. Tegen een terugkeer naar Anderlecht zeg ik alleszins geen nee, op voorwaarde dat ik er dan speelkansen krijg."

De Braziliaan is tegenwoordig ook weer vaker in Anderlecht. "Ik ga nog regelmatig naar de club om me te laten verzorgen of om wat te trainen. Dan sla ik een praatje met sommige spelers of met Besnik Hasi."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.