Najar: "Altijd geduld hebben bij nieuwe club"

WOENSDAG, 13 NOVEMBER 2013, 10:27 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Andy Najar liet tegen Genk een goede indruk na. Hij wil nu de eerste Hondurees zijn die slaagt bij Anderlecht. Paars-wit is op Najar uitgekomen dankzij een connectie van John van den Brom.


Na een testperiode werd beslist de Hondurees een contract aan te bieden. Er werd zo'n 1 miljoen euro betaald voor de speler die zijn handtekening plaatste onder een contract dat hem tot 2016 aan Anderlecht bindt. Hij werd daarmee de derde Hondurees bij paars-wit.

Het heeft wel enige tijd geduurd eer we hem in de basis zagen, zo'n tien maand. "Maar je moet altijd geduld hebben als je bij een nieuwe club komt", klinkt het bij Najar wiens vrouw en kinderen na de interlandbreak naar België komen.

Serge Trimpont, spelersmakelaar, kent Najar goed. "Najar is vooral een speler van individuele acties, is zeer technisch, kan makkelijk zijn tegenspeler passeren en is gevaarlijk in de rechthoek van de tegenstander. Zijn grootste concurrent bij Anderlecht is Massimu Bruno daar ze ongeveer dezelfde speelstijl hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.