Mag Iakovenko op zoek naar nieuwe club?

WOENSDAG, 13 NOVEMBER 2013, 14:17 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Het ziet er niet goed uit voor Oleksandr Sacha Iakovenko bij zijn Italiaanse club Fiorentina. Italiaanse media speculeren dat hij wel eens tijdens de wintermercato verkocht zal worden.


De Oekraïner maakte in mei dit jaar transfervrij de overstap naar de Italiaanse club. Enkele dagen geleden nog toonde de ex-Anderlecht-speler zich strijdvaardig maar de kaarten lijken te keren.

Zondag tegen Sampdoria werd hij door de trainer zelfs niet op de bank geplaatst. In totaal verzamelde hij nog maar 46 minuten speeltijd in de competitie. In de Italiaanse beker mocht hij twee minuten het veld op.

Natuurlijk had de speler ook wat pech. Zo moest hij eind september, begin oktober, twee duels bijwonen vanuit de tribunes, dit wegens een blessure.

Het lijkt er dus op dat Iakovenko het slachtoffer wordt van de zware concurrentie op de flanken bij Fiorentina. Zijn club zou al op zoek zijn naar een koper.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.