Vargas: "Nooit opgeven"

ZATERDAG, 16 NOVEMBER 2013, 09:14 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De terugkeer van Ronald Vargas is opmerkelijk te noemen. De Venezolaan speelde twee wedstrijden sinds zijn operatie en in beide wedstrijden kon hij al scoren. "Ik heb heel wat klappen moeten verwerken", aldus Vargas.


"Al die blessures veranderen je kijk op het leven. Soms zat ik alleen te huilen. Je denkt aan veel, vooral dat je wil spelen en dat maakt je moedeloos, het is hard. Wanneer dat bij mij gebeurde vond ik steun bij mijn familie. Maar ook muziek ... en de Playstation."

Net toen Vargas er terug bovenop aan het komen was geraakte hij opnieuw geblesseerd, een zware klap voor de speler. "Maar dit leerde me om nooit op te geven. Vecht tot het einde. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit op ging geven en dat ik opnieuw op het veld zal staan."

Op het veld staan deed hij. Eerst met de beloften en nadien in de oefenwedstrijd tegen NAC Breda. In beide duels wist hij te scoren. "De vreugde na de twee doelpunten is enorm. Die van donderdag zelfs meer wat dat wat bij het eerste team. Dit geeft me extra motivatie om te vechten voor een basisplaats. Ik ben klaar om terug bij het eerste team aan te sluiten, daar ga ik nu alles voor doen."

Ook al zit hij vol goede moed, toch gaat hij niets overhaasten. "Dit is een nieuwe kans in mijn leven en ik wil deze niet verkwisten. Daarom doe ik het rustig aan zonder me te overhaasten."

Wel heeft hij één droom: de Champions League. "Het is mijn droom", bekent hij. "Dit heb ik al sinds ik kind was, ik wil zo graag die Champions League spelen. Er zijn nog twee wedstrijden en ze zijn aangeduid in mijn agenda. Deze twee duels zijn mijn belangrijkste motivatie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.