Hoe vergaat het… Samuel Armenteros?

ZATERDAG, 16 NOVEMBER 2013, 13:28 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Nu het clubvoetbal even plaats ruimt voor interlandvoetbal, zien wij de kans schoon om eens te kijken hoe het onze uitgeleende spelers vergaat. Vandaag: Samuel Armenteros


Verleden

Samuel Armenteros werd door Feyenoord weggehaald bij het Zweedse Husqvarna FF, maar raakte nooit in het A-elftal van de Rotterdammers. Armenteros stapte over naar Heracles Almelo, waar hij wel speelkansen kreeg.

In honderd duels vond Armenteros 26 keer de weg naar doel. In 2012 scoorde hij negen keer in de heenronde, waarop Anderlecht hem wegplukte. In het Astridpark kon hij de verwachtingen echter nooit waarmaken.

Heden

Na een dramatische prestatie op de derde speeldag, besloot Anderlecht Armenteros uit te lenen aan Feyenoord. In Rotterdam mocht Armenteros al acht keer in de basis starten en drie keer invallen. Hij scoorde echter nog niet.

Toekomst

Amper vier procent van jullie verklaarde voor het seizoen nog in Armenteros te geloven.

Ook Anderlecht lijkt niet echt meer op de Cubaanse Zweed te rekenen, want het stond Feyenoord een (hoge) aankoopoptie toe.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.