Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

MAANDAG, 18 NOVEMBER 2013, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De voorbije dagen kwamen een aantal spelers van Anderlecht in actie met hun nationale ploeg. Een overzicht.


Cheikhou Kouyaté heeft zich met Senegal niet kunnen plaatsen voor het WK van volgend jaar. In de terugwedstrijd van de Afrikaanse barrages werd 1-1 gelijk gespeeld tegen Ivoorkust. Senegal had de heenwedstrijd met 3-1 verloren. Kouyaté bleef de hele wedstrijd op de bank.

Andy Najar zag hoe zijn maats van Honduras in een vriendschappelijke interland zwaar onderuit gingen tegen Brazilië. In Miami werd het 0-5. Najar kwam niet van de bank.

In Glasgow oefenden de Verenigde Staten tegen Schotland. De partij eindigde op 0-0 en Sacha Kljestan werd na 62 minuten naar de kant gehaald.

Ook het Servië van Luka Milivojevic kon niet winnen. In Dubai speelde het 1-1 gelijk tegen Rusland. Milivojevic viel in na 73 minuten.

Milivojevic' landgenoot Aleksandar Mitrovic kwam in actie met de U21, die een EK-kwalificatiewedstrijd speelden tegen België. Hoewel Mitrovic vijf minuten voor tijd zijn land voor een tweede keer op voorsprong bracht, eindigde het duel op 2-2. Bij België werd Dennis Praet één minuut voor tijd vervangen. Massimo Bruno was acht minuten eerder ingevallen. Youri Tielemans kwam niet van de bank.

Volgende wedstrijden:

Sacha Kljestan: Oostenrijk - Verenigde Staten (dinsdag 19 november, 20.45 uur)
Andy Najar: Honduras - Ecuador (woensdag 20 november, 3.00 uur)
Aleksandar Mitrovic: Servië U21 - Italy U21 (dinsdag 19 november, 17.00 uur)



anderlecht-online forum