Van den Brom moet keuzes maken

DONDERDAG, 21 NOVEMBER 2013, 08:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de interlandbreak wacht zaterdag Charleroi als volgende tegenstander voor Anderlecht. Coach John van den Brom recupereert Silvio Proto en Guillaume Gillet en wordt zo gedwongen om keuzes te maken.


Anderhalve maand geleden blesseerde Proto zich tijdens de opwarming tegen Olympiakos. Thomas Kaminski verving hem en was de voorbije weken op geen foutje te betrappen. Kaminski liet al verstaan niet vrijwillig weer op de bank plaats te nemen ten voordele van Proto. Toch verwacht iedereen dat Proto zijn plaats tussen de palen gewoon weer inneemt.

Spannender wordt het voor de positie rechts achteraan. Anthony Vanden Borre toonde, vooral in Parijs, dat hij nog steeds over heel wat talent begint. Tel hierbij de aarzelende prestaties van Gillet voor hij geblesseerd uitviel en de kans is groot dat Vanden Borre de voorkeur krijgt. Tegen Genk liet ook Andy Najar mooie dingen zien als rechtsback, maar hij staat toch een trapje lager in de pikorde en speelt liever hoger op de flank.

Tot slot moet Van den Brom ook kiezen tussen Dennis Praet en Massimo Bruno op de rechterflank. Praet deed het goed tegen PSG en Genk, maar tegen kleinere ploegen lijkt het profiel van Bruno meer aangewezen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.