Verzamelde reacties na Charleroi - Anderlecht

ZATERDAG, 23 NOVEMBER 2013, 21:47 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Ondermaats, zo kunnen we de prestatie van Anderlecht tegen Charleroi omschrijven. Ook trainer John van den Brom is dezelfde mening gedeeld. Dat laat hij verstaan tegenover Sporza radio na het duel.


"We kwamen met het gevoel om te winnen en hadden vertrouwen er in, dus deze nederlaag komt hard aan", aldus de coach. "Maar we begonnen zo ongelooflijk slecht aan de match. We hadden geen grip, lieten de ruimtes te groot, liepen achter de feiten aan en toonden geen scherpte. Onze prestatie vanavond was ondermaats."

Toch was er voor Van den Brom één lichtpuntje en dat is de terugkeer van Vargas. "Het is de Vargas zoals we hem van lang geleden kennen. Ik ben blij voor hem."

Demy De Zeeuw was zeer kritisch na de wedstrijd. Waar hij voor de wedstrijd nog lof had voor het middenveld liep dat volgens hem nu voor geen meter. "We waren niet fris genoeg en lieten te veel ruimte."

Toch ziet het hij niet somber in voor de wedstrijd tegen Benfica. "Dat is een andere wedstrijd, je mag na één slechte prestatie niet alles overhoop gooien."

Anthony Vanden Borre speelde in de eerste helft een goede wedstrijd maar ging bij beide doelpunten wat in de fout. Hij was vooral niet tevreden over de verdediging die niet als groep op het veld stond. "Als je niet in groep verdedigt, maak je het jezelf heel moeilijk."



anderlecht-online forum