N'Sakala: "Anderlecht is het Belgische PSG"

MAANDAG, 25 NOVEMBER 2013, 21:29 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Fabrice N'Sakala was maandagavond te gast in het programma La Tribune op La Deux. Hij ging hier dieper in op de moeilijke seizoensstart, het gebrek aan leiderschap en blikt ook vooruit op het duel tegen PSG.


"We moeten beter doen", begint N'Sakala. "We beseffen het maar al te goed en we proberen er iets aan te doen. Kijk maar naar onze overwinningen tegen Oostende, OHL en Genk."

"Nu wachten er ons enkele grote wedstrijden. We moeten nu een antwoord geven zodat we de nederlagen achter ons kunnen laten."

Anderlecht hoopt nu vooral op de Play-offs waar de punten gehalveerd zullen worden. "Maar of we dan beter zullen zijn? Het moet wel! Anderlecht is het PSG van België. We hebben bijgevolg enkele verplichtingen."

Voor zichzelf ziet N'Sakala toch nog enkele verbeterpunten. "Vooral dan verdedigend. Ook zou het leuk zijn als ik wat kon scoren. Ik kan ook nog volwassener worden en meer ervaring opdoen. Ook wil ik mijn Nederlands verbeteren. Ik kan nu enkel zeggen 'Ik ben Fabrice'", aldus de sympathieke verdediger in La Tribune.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.