Mitrovic ontkent kritiek op coach en fans

DINSDAG, 26 NOVEMBER 2013, 15:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een aantal media bracht vanmorgen het bericht dat Aleksandar Mitrovic via Facebook kritiek geuit zou hebben op zijn coach John van den Brom en de Anderlecht-supporters. De Serviër ontkent dit en spreekt van een valse account.


Na de wedstrijd in Charleroi hadden enkele medespelers kritiek op het weinige meeverdedigen van Mitrovic. Ook Van den Brom gaf toe dat zijn spits geen al te beste wedstrijd gespeeld had en vertelde hem één van de volgende dagen hierover aan te spreken.

Gisteren verscheen dan dit op een Facebook-account die de naam van Mitrovic draagt: "Ik kan het niet geloven. Iedereen geeft me de schuld. Maar ik kan niet elke wedstrijd perfect zijn. Iedere voetballer heeft wel eens een slechte dag. Ik ben ook erg ontgoocheld dat de media vooral focussen en kritiek hebben op mijn kapsel. Waarom maken ze zich daar druk over? Ik ben ontgoocheld in jullie, en vooral ook in de coach en teammaats."

In een officieel communiqué ontkent Mitrovic nu dat hij de auteur is van deze tekst. "Ik heb die verklaringen nooit gepost. Er circuleren talrijke valse Facebook-profielen op niet officiële accounts van mij", aldus de Serviër. "Ik betreur dat die publicaties klakkeloos overgenomen worden door sommige media. Ik heb één enkel privé profiel dat bestemd is voor mijn echte vrienden en familie."



anderlecht-online forum