De Zeeuw: "Waarom weer naar de bank?"

DONDERDAG, 28 NOVEMBER 2013, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een aantal basisplaatsen moest Demy de Zeeuw tegen Benfica opnieuw plaatsnemen op de bank. De Nederlander was hier allerminst tevreden mee. "Waarom ben ik het slachtoffer van een zwakke prestatie van het hele team?"


Met De Zeeuw op het middenveld klopte Anderlecht Oostende, Leuven en Genk. In Parijs scoorde hij de gelijkmaker tegen PSG. Maar zaterdag tegen Charleroi werd de Nederlander na een uur gewisseld en tegen Benfica begon hij opnieuw op de bank, zoals zo vaak al dit seizoen.

"Ik had er geen rekening mee gehouden om naast de elf te vallen", aldus De Zeeuw in de kranten. "Het is frustrerend dat ik weer naast de ploeg val na een zwakke prestatie van heel het team. Ik vind het vreemd, maar het is de coach die beslist. Of ik uitleg kreeg? Neen en ik zou daar ook niet veel mee zijn."

Vertrek tijdens winterstop?

"Ik wordt hier moedeloos van", zo gaat de ex-international van Oranje verder. "Dit is niet goed voor mij en niet voor Anderlecht. Over een maand gaat de transfermarkt weer open en er kan nog veel gebeuren, maar er moet een oplossing komen."

De Zeeuw geeft aan wedstrijden nodig te hebben om beter te worden. "Ik zal heus wel eens een slechte partij spelen, maar dan heb ik net vertrouwen nodig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.