Hasi: "Gevleid door interesse, maar ik blijf"

DONDERDAG, 2 JANUARI 2014, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi wordt niet de nieuwe coach van KV Mechelen. Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock wil Hasi absoluut aan boord houden en de Albanese assistent-coach van John van den Brom zwichtte voor de woorden van zijn voorzitter.


"Hasi is onze kandidaat nummer één", vertelde voorzitter Johan Timmermans aan Het Nieuwsblad. "Hij is zelf ook geïnteresseerd." In Mechelen lag een contract van 2,5 jaar klaar voor de huidige T2 van Anderlecht.

Hasi belde gisteren met Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock en hun standpunt is duidelijk: hij mag niet vertrekken. Anderlecht ziet Hasi als een constante factor die waakt over de lijn van de club. Bovendien is hij erg belangrijk voor de communicatie. Hij vertaalt voor John van den Brom naar het Frans en spreekt ook Servisch. Bovendien wordt hij binnen de club gezien als de opvolger van John van den Brom.

Het is dus duidelijk dat Anderlecht Hasi niet wil laten gaan. "Ik respecteer dit", vertelt Hasi in Het Laatste Nieuws. "Ik ben wel gevleid door de interesse van KV Mechelen." Hasi benadrukt dat de Mechelaars het spel erg eerlijk en open gespeeld hebben. "Zowel naar mij toe als naar Anderlecht." Van enige rancune dat Anderlecht hem niet laat gaan, is bij Hasi geen sprake. "Ik leg me nu weer gewoon voor honderd procent toe op Anderlecht."



anderlecht-online forum