Nam Hazard al afscheid van ploegmaats?

VRIJDAG, 3 JANUARI 2014, 08:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Thorgan Hazard lijkt weer een stapje dichter bij Anderlecht te staan. Volgens Het Laatste Nieuws geeft Chelsea eerstdaags groen licht voor de overgang. Het Nieuwsblad beweert zelfs Hazard al afscheid nam bij Zulte Waregem.


Deze laatste krant vernam van enkele bronnen dat Hazard vorige week zijn ploegmaats heeft uitgewuifd. De club zelf ontkent dit echter. Zij beweren nog steeds over een sluitende overeenkomst te beschikken die Hazard tot juni aan de Gaverbeek houdt. "We hebben geen enkel signaal gekregen van Chelsea dat ze dat nu anders zien", klinkt het.

Het Nieuwsblad probeerde bij Chelsea informatie in te winnen, maar daar houdt men de lippen stijf op elkaar. Met Kevin De Bruyne en Juan Mata liggen er belangrijkere dossiers op tafel. Het Laatste Nieuws maakt zich echter sterk dat Chelsea binnen enkele dagen Hazard naar Anderlecht laat gaan. Alle informatie die zij vastkrijgen, wijst nog steeds in die richting.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.