Hazard: tot januari of juni 2015? (update)

ZATERDAG, 4 JANUARI 2014, 10:42 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Nieuwsblad zou er wat betreft Thorgan Hazard nu mogelijks sprake zijn van of een uitleenbeurt van één jaar, dus tot januari 2015 of van een uitleenbeurt van anderhalf jaar, dus tot juni 2015.


Zijn huidige club Chelsea zou geen optie tot aankoop in het contract willen plaatsen. De verschillende partijen, en vooral dan Anderlecht en Hazard, wachten op groen licht van Chelsea. Komt dat groen licht er, dan zou het snel kunnen gaan.

Paars-wit heeft alvast een plaatsje vrijgehouden op het vliegtuig dan hen morgen naar Abu Dhabi brengt.

Het Laatste Nieuws is echter pessimistischer rond het hele verhaal. Volgens de krant zijn de banden tussen Chelsea en Zulte Waregem zeer sterk en twijfelt men of het een goed idee is om Hazard uit zijn vertrouwde omgeving weg te halen.

Update 11.30 uur: Sven Claes, journalist bij Het Laatste Nieuws,stuurt via Twitter het volgende bericht de wereld in: "Thorgan Hazard traint deze voormidag mee bij Zulte Waregem. Nog geen transfer naar Anderlecht dus."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.