"Mogelijk pas versterking in laatste week"

ZATERDAG, 4 JANUARI 2014, 18:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na anderhalve week vakantie vertrekt Anderlecht morgen naar Abu Dhabi om de tweede seizoenshelft voor te bereiden. "Het wordt een dure stage, maar de omstandigheden om te werken zijn er erg goed", zegt Herman Van Holsbeeck.


Morgenavond vertrekt John van den Brom met zijn troepen naar de Perzische Golf. Rekening houdend met een uurverschil van drie uur zullen ze er om 7 uur 's ochtends landen. Abu Dhabi is een stuk verder dan Spanje of Turkije, waar Anderlecht in het verleden steeds naartoe ging.

Volgens Van Holsbeeck is Abu Dhabi echter de geschikte plek om de batterijen weer op te laden. "Deze stage is trouwens belangrijker dan die voor het seizoen", zo zegt de manager. "De play-offs komen er immers aan. Je moet dan de beste omstandigheden zoeken om je voor te bereiden."

De hamvraag morgen is of Thorgan Hazard mee op het vliegtuig stapt. Een nieuwe middenvelder wordt nog niet meteen verwacht. "Als ik kon, zou ik de nieuwe spelers laten meegaan, maar je moet met drie zijn om een transfer af te ronden", aldus Van Holsbeeck. "Het kan zijn dat de aanwinsten pas erbij komen tijdens de laatste week van transferperiode."



anderlecht-online forum