Toekomst Canesin en Lukaku bij Oostende?

WOENSDAG, 8 JANUARI 2014, 20:54 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Luc Devroe, sportief manager bij Oostende, geeft in een interview wat meer uitleg over de toekomst van Jordan Lukaku en Fernando Canesin bij de kustploeg.


"Zowel Canesin als Lukaku zijn eigendom van Anderlecht, er zijn dus steeds drie partijen betrokken bij eventuele gesprekken. Je moet dus ook met Anderlecht overeenkomen. Maar als we met Anderlecht er uit geraken dan denk ik dat we met Lukaku en of Canesin er ook zullen uit geraken", aldus Devroe.

"De moeilijkste opgave is wellicht wat Anderlecht wil met die jongens. Ze geven al wat aan dat een terugkeer er niet echt in zit. Ik heb al een gesprek gehad met Herman Van Holsbeeck en het is de bedoeling om volgende week terug samen te gaan zitten om te kijken wat de beste oplossing is."

"Voor mij is de beste oplossing om beide jongens nog een jaar in een vertrouwde omgeving te kunnen laten groeien. Dat zou voor Oostende, voor de spelers maar ook voor Anderlecht een goede zaak kunnen zijn."

"Natuurlijk hebben we dit niet alleen in de hand. We gaan proberen en we zullen wel zien of we hierin slagen", besluit de sportief manager van Oostende.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.