Bonaldo: "Denk niet dat ik zal terugkeren"

DINSDAG, 14 JANUARI 2014, 20:28 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Arthur Renan Bonaldo alias "Arthur", een jonge offensieve Braziliaanse middenvelder die een tijdje op test was bij Anderlecht. Op 11 september keerde hij huiswaarts, zonder contract. Zien we hem nog eens terug in Neerpede?


Adri van de Franstalige redactie had een exclusief gesprek met de jonge Braziliaan en stelde hem enkele vragen.

"Ik was onder de indruk van de infrastructuur", aldus Bonaldo. "Ik had me absoluut niet aan zo'n opleidingscentrum verwacht. Daarna bezochten Juninho en ik Brussel. Wat me vooral bijblijft is 'Manneke Pis', dat is echt een grappig standbeeldje. Helaas kreeg ik last van heimwee en miste ik mijn ouders enorm."

Wat voor type speler ben je?
"Ik ben vooral een middenvelder met oog voor balrecuperatie, maar ik ben ook een nummer 10. Je kan mijn spel het beste vergelijken met Pirlo, maar dan belange nog niet van hetzelfde niveau (lacht). Maar mijn idool blijft Ronaldo. Voor mij blijft hij de beste aanvaller aller tijden. Hij kan vanuit elke positie scoren en ik blijf onder de indruk van hem zijn."

Is er nog toekomst voor je bij Anderlecht?
"Eerlijk gezegd, ik denk het niet. Ik denk niet dat ik naar paars-wit zal terugkeren want ik heb nog amper contact met de club. Maar mijn doel blijft om in Europa te voetballen want het niveau ligt er toch het hoogst."

Hopelijk zien we je toch nog eens bij Anderlecht, en bedankt voor het interview.
"Dank je dat ik de kans kreeg om me aan de supporters voor te stellen. Ik hoop dat ik inderdaad bij Anderlecht mag voetballen maar de bal ligt niet alleen in mijn kamp.



anderlecht-online forum