Arsenal en CSKA concreet voor Kouyaté

DONDERDAG, 16 JANUARI 2014, 11:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De manager van Cheikhou Kouyaté heeft de deur naar een transfer weer open gezet. "Morgenochtend (vandaag, red.) praat ik met twee geïnteresseerde clubs", vertelt Saffet Balkan. "We zullen zien wat er de volgende 24 uur gebeurt."


Balkan stond gisteren de voetbalwebsite Goal.com te woord. Hij vertelde hen vandaag in Brussel met twee clubs te praten. "Eén uit Moskou en één uit de Premier League, maar ze hebben allebei gevraagd hun namen niet bekend te maken." Volgens Goal.com gaat het om CSKA Moskou en Arsenal.

"De Russische club heeft al een bod van 6,5 miljoen euro gedaan. Dit bevalt Anderlecht", aldus Balkan. "Maar ik denk dat Cheikhou liever naar Engeland trekt. De manier van voetballen ligt hem beter. We zullen zien wat er in de volgende 24 uur gebeurt."

Goal.com beweert dat Arsenal een bod van 5 miljoen euro wil doen om Kouyaté en Anderlecht te overtuigen om voor hen te kiezen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.