Bruno: "Thorgan zal zich snel aanpassen"

VRIJDAG, 17 JANUARI 2014, 08:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Massimo Bruno kan haast niet wachten om Thorgan Hazard te verwelkomen. "Hij is jong, Belgisch en goed op stilstaande fasen: zo iemand kunnen we altijd gebruiken", aldus Bruno. "Hij zal ons niveau omhoog stuwen."


Bruno kent Hazard sinds zijn vijftiende en beiden hebben al gepraat over een mogelijke komst van Hazard naar Anderlecht. "Het was duidelijk dat hij een overstap zag zitten", zo vertelt Bruno. "Ook wij zien hem graag komen. Thorgan kent enkelen van ons al van bij de nationale beloften, hij zal zich dus snel aanpassen."

"Thorgan zou een grote versterking zijn voor ons", gaat Bruno verder. "Hij kan op alle aanvallende posities van het middenveld spelen. Zijn komst zal de concurrentie in de groep vergroten, maar dit zal ons niveau omhoog stuwen."

Sommigen werpen op dat Anderlecht geen stap vooruit is tegenover Zulte Waregem, maar Bruno betwist dat. "De druk is hier groter en er is meer aandacht van de media. Anderlecht zou goed zijn voor Thorgan zijn ontwikkeling", besluit Bruno.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.