Uitslagen elites Anderlecht - Club Brugge(update)

ZATERDAG, 18 JANUARI 2014, 20:38 - Michaël

Zaterdagnamiddag kwamen de elites van Anderlecht in actie tegen Club Brugge. De U17 wonnen alvast hun wedstrijd met 3-1 (rust 0-1). Het was Brugge die de score opende dankzij een strafschop.

In de tweede helft kwam paars-wit op dreef en konden Alper Ademoglu, Oliver Sarkic en Kevin De Jonge de 3-1 op het scorebord zetten.

1-1 Alper Ademoglu @purpleketje

3-1 Kevin De Jonge @purpleketje

De U19 daarentegen verloren met 2-5 (rust 0-4). Al in de tweede minuut kon Brugge voor een eerste keer het leer in de netten werken. Uiteindelijk werd de rust gefloten met een 0-4 achterstand voor Anderlecht. Dodi Lukebadio Ngandoli en het hoofd van Bouba Diallo brachten de U19 terug tot 2-4. Voor affluiten beging Enzo D'Alberto een fout en kreeg Brugge en penalty toegekend: 2-5.

doelpunt van Boubacar Diallo @purpleketje

De U15 speelden in Brugge 2-2 gelijk. Che Krabbendam en Michiel De Looze waren de paars-witte doelpuntenmakers van dienst.