Overzicht verhuurde spelers

MAANDAG, 20 JANUARI 2014, 09:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook voor de verhuurde spelers zit de winterstop erop. Dalibor Veselinovic is 2014 het best begonnen. Met drie doelpunten leidde hij Waasland-Beveren naar een broodnodige overwinning en weg van een Play-Off 3-plaats.


Jordan Lukaku en Fernando Canesin kenden een minder goede avond. Nadat ze woensdag Genk uit de Beker van België geknikkerd hadden, moesten ze met Oostende zaterdag de duimen leggen voor Standard: 2-0. Beide spelers speelden een volledige match en kregen elk een goede kans.

Het KV Kortrijk van Michaël Heylen kende een betere avond. Het ging met 0-1 winnen bij het fel versterkte AA Gent. Heylen startte in de basis, maar werd na 76 minuten opgeofferd voor een extra spits. Dit loonde wat in blessuretijd scoorde Kortrijk het winnende doelpunt. KVK komt zo op drie punten van de zesde plaats.

Medhi Tarfi keek naar goede gewoonte negentig minuten toe vanaf de bank. Hij zag Zulte Waregem met 1-0 winnen van RC Genk en zich zo naast Anderlecht en Club Brugge op plaats twee heisen.

In Nederland keek Samuel Armenteros vanaf de bank toe hoe Feyenoord met 2-5 ging winnen in Utrecht. De laatste basisplaats van de Zweed dateert intussen al van 3 november.

Andreas Luckermans stond wel in de startelf bij zijn nieuwe club Helmond Sport. Tegen VV Venlo speelde hij 82 minuten mee, maar hij kon niet verhinderen dat Helmond met 1-2 de boot in ging. Helmond staat nu negende in de Nederlandse eerste divisie.

In dezelfde afdeling speelt Nathan Kabasele vanavond nog. Met De Graafschap gaat hij op bezoek bij Jong PSV.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.