Vanavond opnieuw gesprekken over Hazard

MAANDAG, 20 JANUARI 2014, 09:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond zullen de verschillende partijen in het dossier Thorgan Hazard opnieuw samen zitten. Naar alle verwachting zal de transfer na de Gouden Schoen wereldkundig gemaakt worden.


Hazard speelde gisteren gewoon mee met Zulte Waregem en leidde zijn ploeg naar een overwinning tegen Genk. Nochtans had zijn raadgever John Bico erop aangedrongen om niet te spelen. Hazard besliste echter zelf om dit wel te doen. Hij wil zich correct blijven gedragen tegenover Zulte Waregem tot de transfer rond is.

Vrijdagavond onderhandelde Roger Vanden Stock in Gent persoonlijk met zijn collega Willy Naessens van Zulte Waregem. Als Vanden Stock komt onderhandelen, is het meestal om de zaak te finaliseren, maar dat lukte vrijdag nog niet. Daarop nam Hazard zaterdag zelf initiatief en maande zijn raadgever Bico, advocaat Laurent Denis en Zulte Waregem aan om samen rond de tafel te gaan zitten (zie het persbericht dat Zulte Waregem daar zaterdag over verstuurde, red.).

Chelsea volgt Hazard

Sporza-journalist Peter Vandenbempt vernam intussen dat Chelsea het licht op groen heeft gezet voor een overstap naar Anderlecht. De Londense club volgt de wens van Hazard en diens raadgever John Bico.

Vandenbempt verwacht dat Hazard en co Zulte Waregem nog tijd geven tot donderdag. Dan krijgt de club woensdag nog de aandacht die het verdient als Hazard de Gouden Schoen wint. Als Zulte dan nog blijft ingaan tegen de wens van Hazard om naar Anderlecht te trekken, zou het volgens Vandenbempt wel eens "onprettig" kunnen worden voor de club van Franky Dury.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.